1p

A távozó köztársasági elnök féltucat bírát is felmentett.

A friss Magyar Közlönyből derül ki, hogy a posztjáról február 10-én lemondott Novák Katalin köztársasági elnök az Országos Bírósági Hivatal elnökének javaslatára - lemondásukra tekintettel - két bírót is felmentett: Dr. Szalay Pétert 2024. február 15-ei, dr. Szemőkné dr. Jávor Gabriellát 2024. április 24-ei hatállyal.

További két főt - dr. Madlena Erzsébetet és dr. Ferenczy Annamáriát - az általános öregségi nyugdíjkorhatár betöltésére tekintettel mentette fel Novák Katalin, előbbit 2024. július 17-ei, utóbbirt 2024. szeptember 20-ai hatállyal.

A nyugállományba helyezés iránti kérelmére tekintettel távozik posztjáról dr. Bódog Zoltán Tiborné, 2024. augusztus 31-ei hatállyal és dr. Sándorné dr. Annus Zsuzsanna, 2024. szeptember 30-ai hatállyal.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!