1p

Figyelem! Jelentősen módosulnak a cégekre vonatkozó ESG-előírások!

Alapjaiban változtathatja meg a cégek – nemcsak a nagyvállalatok, köztük a bankok és biztosítók, hanem a kis- és középvállalkozások (kkv) – működését, hogy a jövőben már olyan auditált (!) nem pénzügyi beszámolókat kell készíteni, ami nemzetközi szabványok alapján gyűjtött ESG-releváns adatokra támaszkodik.

Ne maradjon le, legyen naprakész az egyik legnagyobb horderejű kérdésben!

Jelentkezzen most konferenciánkra! >>

Sok helyen járt, de csak egyszer nem vett igénybe különgépet a köztársasági elnök.

A Népszava járt utána, hogy mivel utazott a köztársasági elnök tavaly. A lap közérdekű adatigénylésére válaszul a Sándor palota közölte, hogy Novák Katalin tavaly december közepéig L engyelországban, Romániában, Németországban, Csehországban, Lettországban, Brazíliában, Portugáliában, a Vatikánban, az Egyesült Államokban, Kanadában, Horvátországban, Koszovóban, az Egyesült Királyságban, Máltán, Franciaországban, Izraelben, Ukrajnában és Irakban járt hivatalos útjain (bár a Népszava szerint e felsorolásból kimaradt Szlovénia és egy szerbiai, illetve vajdasági látogatás is).

Azt is elárulták, hogy tizenkilenc alkalommal utazott repülővel a köztársasági elnök, de csupán egyszer, II. Erzsébet temetésére utazott mindkét irányban menetrendszerinti járattal, ezen kívül a Vatikánból visszafele egy WizzAir járattal utazott, minden más alkalommal feltehetően a "honvédségi", valójában kormánygépként üzemeltetett repülőgépekkel repülhetett a köztársasági elnök.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!