2p

A Sándor-palota honlapján közölt adatok szerint a volt köztársasági elnök vagyoni helyzete január vége óta nem változott.

Novák Katalin vagyona gyakorlatilag nem változott, 31 millió forintot tüntetett fel megtakarításként, mint ahogy január végén, de 10 millió forinttal kevesebbet a tavalyinál. Novák Katalinnak tartozása nincs, ingatlanjai bérbeadásából havonta 200-500 ezer forint közötti összeget kap, az általa alapított Családpárti Alapítványtól nem kap díjazást - írja az Economix.

Novák Katalin felerészben tulajdonosa Budapesten:

  • egy XI. kerületi, 240 négyzetméteres lakóháznak,
  • egy 90 négyzetméteres lakásnak,
  • egy 50 négyzetméteres szegedi garázsnak.

A volt államfőé:

  • a XI. kerületben egy 56 négyzetméteres lakás,
  • Szegeden egy 67, egy 166, illetve 174 négyzetméteres lakás,
  • illetve Balatonlellén egy 47 négyzetméteres üdülő.

Novák Katalin február 10-én mondott le a kegyelmi botrány miatt, február 11-én nyújtotta be lemondását Kövér Lászlónak, Sulyok Tamás hétfőn megválasztott köztársasági elnök március 5-én lép hivatalba.

Élete végéig gazdag nő lesz Novák Katalin: a leköszönt köztársasági elnök havi több millió forintos nyugdíjra számíthat élete végéig 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!