<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Mi lesz, ha nyer az ellenzék? Megfékezhető az infláció?
Mekkora lesz a következő kormány mozgástere?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Király Júliával, az MNB korábbi alelnökével, Márki-Zay Péter tanácsadójával - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2021. december 16. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Komoly a járványhelyzet, beavatkozik a kormány: a munkaadó előírhatja az oltást a dolgozóinak.

Fontos bejelentést tett az imént Gulyás Gergely a Kormányinfón. A Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint a járvány negyedik hulláma során a fertőzések száma ugrásszerűen nőni fog, a többi esetszám - kórházban kezeltek, lélegeztetőgépen ápoltak, elhunytak - kevésbé.

Mindenesetre a helyzet komoly, ami intézkedést igényel. A miniszter bejelentette, hogy az Operatív Törzs javaslatokat tett a kormány számára, amelyek alapján a következő döntések születtek: a munkaadók előírhatják az oltást a dolgozóik számára, ha azt indokoltnak tartják a munkavégzés szempontjából. Továbbá: látogatási tilalmat írnak elő az egészségügyi intézményekben, a szociális intézmények esetében pedig az intézmény
vezetőjére, fenntartójára bízzák ezt a döntést.

hirdetés

Valamint november 1-től kötelező a maszkviselés a tömegközlekedési eszközökön.

Az oltást az állami szerveknél kötelezővé teszik, az önkormanyzatok maguk döntenek az általuk fenntartott intézményeknél.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.