3p

Elég csak egy regisztráció és a július 11-én, kedden 15:30-kor kezdődő beszélgetésen a háromszoros olimpiai bajnok, világ- és Európa-bajnok vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya válaszol a kérdésekre.

Aligha akad olyan hazánkfia, akinek a vízilabda kapcsán ne Kemény Dénes neve ugrana be. Nem csoda. Szövetségi kapitánya volt annak a csapatnak, amely egymás után három olimpián is diadalmaskodott, mellette világbajnok és Európa-bajnok is lett, valamint Világkupát nyert. De vajon egykori játékosa, a 2000-es sydney-i ötkarikás játékokon győztes együttesének csapatkapitánya, Varga Zsolt által irányított csapat is elhozhatja az aranyérmet a július 17-én a japán Fukuokában kezdődő – és július 29-éig tartó – világbajnokságon (vb)?

S mennyire kíséri figyelemmel Kemény Dénes a többi sportágat? Például a kézilabdát, kint volt-e a női Bajnokok Ligája Final Four-on? Illetve tervezi-e, hogy kimegy az augusztusi atlétikai vb-re? Reálisnak tartja-e, hogy egyszer olimpiát is rendezzen Magyarország, azon belül is Budapest?

Az a „Nemzet aranyai”-hoz a csapatát hozzásegített Kemény Dénesről talán kevésbé köztudott, hogy „civilben” állatorvos. E minőségében pedig érdekes lehet a véleménye a 2020 márciusában berobbant koronavírus-járványról. Milyennek ítéli meg annak hazai kezelését, lehetett volna-e az hatékonyabb, ha kikérték volna az állatorvosok véleményét? – ahogy azt az Mfor-nak közel két és fél éve adott interjúban szorgalmazta. Úgy tűnik, mintha lecsengett volna a járvány, szerencsére már hetek óta nincsenek új áldozatok, viszonylag kevés az új fertőzött és már az egy kezünkön meg tudjuk számolni, hányan kényszerülnek még lélegeztetőgépre. Ez már tényleg a járvány vége, vagy érhetnek még minket kellemetlen meglepetések?

Július 11-én 15:30 órától Kemény Dénest kérdezzük a Klasszis Klubban. Fotó: Izsó Márton Artúr
Július 11-én 15:30 órától Kemény Dénest kérdezzük a Klasszis Klubban. Fotó: Izsó Márton Artúr

De orvosként általánosságban is érdekes lehet Kemény Dénes véleménye a hazai egészségügy helyzetéről. Mi az, amit jónak tart az elmúlt évek intézkedéseiből, s mi az, amit szerinte még meg kéne lépni?

Azok is manapság megkerülhetetlennek számító kérdések, hogy hogyan látja a manapság szinte mindenkit érintő fejleményeket, jelesül a 20 százalék feletti inflációt, valamint az orosz-ukrán háborút?

A járvány előtt Kemény Dénes rendszeresen tartott vállalatvezetőknek előadásokat. Ezek a Covid kitörése után is megmaradtak? Ha igen, változott a fókusz?

Többek között ezek a témák kerülnek terítékre az Mfor.hu és a Privátbankár.hu közös online rendezvényén, a Klasszis Klubban. A mintegy egyórásra tervezett beszélgetés során azonban nemcsak mi tesszük fel kérdéseinket a vendégünknek, erre olvasóinknak, nézőinknek is lesz lehetőségük az adás alatt chaten, valamint előzetesen a [email protected] címre is elküldhetik kérdéseiket.

A július 11-én, kedden 15:30-kor kezdődő rendezvényünk teljesen ingyenes, csupán egy regisztráció szükséges hozzá, melyet az alábbi linken tehetnek meg:

Regisztráljon most! >>> 

Korábbi Klasszis Klubunk beszámolói:

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!