<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Tartósan be kell rendezkednünk a 400 forint körüli euróra? Hol lehet a teteje az inflációnak? Jó döntés volt az árstop meghosszabbítása? Egyebek mellett ezek megválaszolására kérjük meg majd Surányi György volt jegybankelnököt, egyetemi tanárt, közgazdászt Klasszis Klubunk június 23-ai adásában. De Ön is kérdezhet, regisztráljon és kövesse élőben a beszélgetést!

Aligha tud ma Magyarországon olyan beszélgetés lezajlani ismerősök, barátok, rokonok, munkatársak között, amelyen ne kerülne szóba, hogy miért is ilyen gyenge a forint, milyen irányban változhat az euróval szembeni árfolyama a 400-as szint eleste után? S meddig mehet fel az infláció, miután az májusban már kétszámjegyűvé vált? Végül a múlt héten ismét meghosszabbított árstopok is bizonyára sokszor szóba kerülnek: kellenek-e vagy sem, s ha kellenek, akkor meddig?

Regisztráljon és kérdezzen Surányi Györgytől! Fotó: MforRegisztráljon és kérdezzen Surányi Györgytől! Fotó: Mfor

Mi sem természetesebb, mint hogy ezeket a témákat mi is körbejárjuk Klasszis Klubunk következő, e hét csütörtöki rendezvényén. S aligha találhattunk volna kompetensebb beszélgetőpartnert egy volt jegybankelnöknél, aki közgazdászként és egyetemi tanárként ma is naponta szembesül azzal, mi is foglalkoztatja a diákokat.

Most Önnek is alkalma nyílik arra, hogy kérdezzen Surányi Györgytől. Ehhez nem kell mást tennie, csak regisztrálnia, a beszélgetés megtekintése ugyanis ingyenes.

Az Mfor-Privátbankár lapcsalád élő, interaktív eseményére – mely során nézőink is feltehetik a kérdéseiket – június 23-án 15:30-kor kerül sor.

A közvetítésre itt lehet regisztrálni!

A Klasszis Klub korábbi rendezvényeinek összefoglalóit itt találja:

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.