2p

Megroggyanhat a Fidesz a Novák-botránytól? Kitört a belharc a pártban?
Mi lesz az uniós pénzekkel és a magyar gazdasággal?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Lengyel Lászlóval -
vegyen részt és kérdezzen Ön is a Pénzügykutató Zrt. vezetőjétől!

2024. február 28. 15:30

A részvétel ingyenes,
regisztráljon itt!

Tartósan be kell rendezkednünk a 400 forint körüli euróra? Hol lehet a teteje az inflációnak? Jó döntés volt az árstop meghosszabbítása? Egyebek mellett ezek megválaszolására kérjük meg majd Surányi György volt jegybankelnököt, egyetemi tanárt, közgazdászt Klasszis Klubunk június 23-ai adásában. De Ön is kérdezhet, regisztráljon és kövesse élőben a beszélgetést!

Aligha tud ma Magyarországon olyan beszélgetés lezajlani ismerősök, barátok, rokonok, munkatársak között, amelyen ne kerülne szóba, hogy miért is ilyen gyenge a forint, milyen irányban változhat az euróval szembeni árfolyama a 400-as szint eleste után? S meddig mehet fel az infláció, miután az májusban már kétszámjegyűvé vált? Végül a múlt héten ismét meghosszabbított árstopok is bizonyára sokszor szóba kerülnek: kellenek-e vagy sem, s ha kellenek, akkor meddig?

Regisztráljon és kérdezzen Surányi Györgytől! Fotó: Mfor
Regisztráljon és kérdezzen Surányi Györgytől! Fotó: Mfor

Mi sem természetesebb, mint hogy ezeket a témákat mi is körbejárjuk Klasszis Klubunk következő, e hét csütörtöki rendezvényén. S aligha találhattunk volna kompetensebb beszélgetőpartnert egy volt jegybankelnöknél, aki közgazdászként és egyetemi tanárként ma is naponta szembesül azzal, mi is foglalkoztatja a diákokat.

Most Önnek is alkalma nyílik arra, hogy kérdezzen Surányi Györgytől. Ehhez nem kell mást tennie, csak regisztrálnia, a beszélgetés megtekintése ugyanis ingyenes.

Az Mfor-Privátbankár lapcsalád élő, interaktív eseményére – mely során nézőink is feltehetik a kérdéseiket – június 23-án 15:30-kor kerül sor.

A közvetítésre itt lehet regisztrálni!

A Klasszis Klub korábbi rendezvényeinek összefoglalóit itt találja:

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!