2018. április 23. 12:37
mfor.hu

Orbán Viktor postai ("sárga") csekken, feladóként saját nevét megadva rótta le a rá kiszabott büntetést - írja Facebook-oldalán a K-Monitor.

Orbán Viktor miniszterelnököt még a választások előtt bírságolta meg a Nemzeti Választási Iroda a Facebook-oldalára feltöltött, óvodásokat szerepeltető kampányvideója miatt. A határozat értelmében el kellett távolítania a videót, be kellett fejeznie a jogsértést és 345 ezer forintos bírságot is be kellett fizetnie.

Fotó: MTI Fotó: MTI

A K-Monitor még április 15-én érdeklődött a Nemzeti Választási Iroda elnökénél, Pálffy Ilonánál, hogy Orbán teljesítette-e a rá kiszabott bírságot.

A tájékoztatás szerint Orbán Viktor a határidő lejárta előtt, sárga csekken saját nevében fizette be a bírságot. A 345 ezer forintos bírság komolyabb gondokat is okozhat a család költségvetésében - legalábbis, ha hihetünk a kormányfő vagyonnyilatkozatának. Eszerint ugyanis a feleségével közös bankszámláján összesen 993 ezer forintnyi megtakarítása van. A bírság most ennek harmadát elvitte.

3 millió forintból mindent elérhetsz

A céljaidhoz elég lenne 3 millió forint? A legjobb személyi kölcsönökkel felújíthatod a lakásod, lecserélheted az autód, de saját vállalkozásodat is beindíthatod. Használd személyi kölcsön kalkulátorunkat és legyen tiéd a legkedvezőbb hitel a törlesztőrészlet nagysága alapján: a CIB Bank Előrelépő személyi kölcsönének 60 654 forint a havi törlesztőrészlete, a THM pedig 8,17 százalék, de szintén kedvező a Raiffeisen Bank ajánlata: a törlesztőrészlet 60 757 forint, a THM pedig 8,92 százalék. A Cetelem Saját Ritmus kölcsönt 61 767 forintos törlesztőrészlettel és 9,47 százalékos THM-mel érhetjük el. A Budapest Bank Prémium kölcsöne havi 64 152 forintos törlesztőrészlettel és 10,50 százalékos THM-mel lehet a miénk. További ajánlatok, esetleg nagyobb hitelösszeg érdekel? Használd ezt a hitelkalkulátort!