Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	
mfor.hu

Orbán Viktor a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara hagyományos gazdasági évnyitóján 2030-ig hat célt fogalmazott meg.

A fejlődés jellege megmarad, ami ma jellemzi Magyarországot, ennek első tulajdonsága, hogy 2 százalékponttal Nyugat-Európa felett növekszünk - mondja a miniszterelnök a Portfólió tudósítása szerint. Orbán 2030-ig hat célt tűzött ki Magyarország számára.

Fotó: MTIFotó: MTI

  1. Magyarország Európa 5 legjobb országa között legyen, ahol a legjobb élni, lakni és dolgozni. Ez jelent tisztaságot, biztonságot is.
  2. Magyarország az 5 legversenyképesebb ország között legyen.
  3. Meg kell állítani a népesedési hanyatlást.
  4. Fizikai és gazdasági értelemben is újjá kell építeni a Kárpát-medencét. Ennek egyik része az országhatárainkig elérő autópálya-hálózat.
  5. Energiafüggetlenség elérése. Ehhez fejleszteni kell Paksot, meg kell épülnie az Északi Áramlatnak, fejleszteni kell a zöldenergiát, főként a napenergiát, Magyarországon keresztül kell szállítani a Románia által kitermelt gázt.
  6. Kárpát-medence után a teljes közép-európai régió gazdasági egységgé alakítása. Vagyis  legalább annyi pénzt kell megkeresnünk külföldön, amennyit innen kivisznek, be kell szállni a globális gazdasági versenybe. Erre ki kell dolgozni egy programot, amire a jegybankot felkértem - mondja Orbán.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára. Sok éves tapasztalattal a hátunk mögött elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy szintet lépjünk és egy olyan lehetőséget kínáljunk Önöknek, amelynek segítségével egyes témakörök elismert szakértőinek - így többek között Bod Péter Ákos, Pogátsa Zoltán, Darvas Zsolt, László Csaba, Prinz Dániel vagy Szakonyi Péter - véleményeihez, mélyelemzéseihez, neves újságírók által készített egyedi tartalmakhoz jutnak hozzá. Ennek formája egy ELŐFIZETÉS, mely egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között klubtagságot, webinárumokon való részvételt, a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.

Előfizetőink naponta 4-6 unikális, máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá, cikkenként nagyjából 10 forintért, havonta és laponként 745 forintért.

Cikkeink túlnyomó többsége azonban továbbra is szabadon olvasható marad.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Jól jönne 1,5 millió forint?

 

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 372 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Ersténél 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 102 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.