<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Orbán Viktor a Facebook oldalán jelentette be, milyen döntést hozott a kormány az élelmiszer- és üzemanyag-árstop kérdésében.

A kormány foglalkozott az üzemanyagárak és az élelmiszerárak kérdésével a szerdai kormányülésen - mondta Orbán Viktor kormányfő. Egész Európában nőnek az árak, amelynek elsődleges oka a háború.

"Amíg nem ér véget a háború, addig az árak is nőni fognak, ezt pedig nem nézhetjük tétlenül" - vezette fel a bejelentését, hozzátéve, hogy a kormány mindent megtesz annak érdekében, hogy ettől megvédje a családokat.

Mivel hamarosan lejár az élelmiszerekre és az üzemanyagokra meghatározott árstop, ezért dönteniük kellett a kérdésben. (szerk.: az élelmiszer-árstop május elsején, az üzemanyagokra meghatározott árkorlátozás pedig május 15-én fut ki)

A kormány úgy döntött, hogy mindkét esetben július elsejéig meghosszabbítjuk az árstopot - közölte Orbán Viktor.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.