<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p


			
		
mfor.hu

Augusztus 1-től.

A vélemények megoszlanak arról, hogy kell-e harmadik oltás vagy sem, de a magyar kormány úgy gondolja, hogy olyan véleményt nem ismernek, ami szerint ártana, a vita arról szól, mennyire hasznos. De mivel félni nem kell tőle, biztonságérzetet viszont növeli, ezért a kormány

lehetővé teszi a harmadik oltás felvételét, 

mondta el Orbán Viktor a Kossuth rádió adásában péntek reggel.

A miniszterelnök hozzátette: a harmadik oltás felvételét a második oltás után ajánlják, teljes 4 hónappal. Viszont az oltást beadók, ha szükséges, a négyhónapos kivárási időtől eltérhetnek.

Orbán azt javasolta, hogy mindenki keresse fel azt az oltópontot, rendelőt, ahol az eddigi oltásokat megkapta, ott kapja meg a harmadik adagot is.

A harmadik oltás felvétele augusztus 1-től lesz lehetséges. Életkor szerint osztott oltási rend most nem lesz. Időpontot ezúttal is kérni kell majd. Vakcina van bőségesen, a harmadik típusáról a vakcina beadója dönt.

Orbán Viktor hozzátette: itthon is kötelezővé teszik az egészségügyi dolgozók számára a koronavírus-vakcina felvételét.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.