TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	
mfor.hu

A nyár "Több Balaton, kevesebb Adria" mottóját télen a "Több Kékes, kevesebb Alpok!" fogja váltani?

A miniszterelnök pénteken délelőtt Brüsszelből jelentkezett be egy Facebook-videó formájában az Európai Unió kétnapos csúcstalálkozójáról. Itt éjszakába nyúló egyeztetéseket folytattak a vezetők a koronavírus-járvány kezelésének tapasztalatairól. Mint a kormányfő elmondta: egész Európában nehéz a helyzet jelenleg, olyannyira, hogy Németországban többen halnak meg, mint Magyarországon.

A magyar egészségügy európai összevetésben egyelőre jól állja a sarat. Bízunk az orvosainkban, az ápolóinkban, a járványügyi szakembereinkben és bízunk a határvédelmet biztosító rendőreinkben is - részletezte Orbán Viktor.

"Miután a járvány felszálló ágban marad a következő hónapokban is, nehéz ősz és talán még nehezebb tél elé nézünk" - nyomatékosította a kormányfő.

Orbán Viktor szerint most az év azon szakaszában vagyunk, amikor már mindenki a téli vakációját tervezi, hiszen közeleg a síszezon. Idén a járvány miatt azonban ezekről a tervekről jobb, ha lemondunk, legalábbis ezt javasolja a kormányfő a videója végén.

"Tegnap este részletesen megismerve az európai helyzetet azt javaslom, hogy ne tervezzenek a síszezonban külföldi utazásokat".

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.