2020. április 9. 14:06
mfor.hu

Orbán Viktor csütörtökön a Szent János Kórházba látogatott el, ahol teljes védőfelszerelésben még egy koronavírusos beteggel is találkozott. 

A miniszterelnök Facebook-oldalán közzétett videóból kiderül: a kórház 3-as belgyógyászat kardiológiai részlegét ürítették ki. Itt 55 ágy van, abból tíz ágy a coronaria-őrző és öt ágyon alakítottak ki mélylélegeztetési lehetőséget. A János Kórházban jelenleg öt koronavírusos beteg fekszik, kettőt géppel lélegeztetnek, Orbán az ő kórtermüket is, mely eredetileg kardiológiai őrző volt, felkereste.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.