<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Úgy tűnik hiába reménykedik az ellenzék a közéletet megrázó gazdasági válságban, a magyar GDP az első negyedévben is szárnyalt. A várakozásokat messze meghaladó növekedés éves szinten is látványos bővülést jelez előre. Ez pedig növeli a kormány mozgásterét, így nehezen hihető olyan forgatókönyv, amely kormányváltást eredményezne. Orbán Viktorék számára az infláció jelenti a legnagyobb kockázatot, ám itt továbbra is alkalmazhatják a korábban alkalmazott módszert. Vagyis az intézkedések terhét áthárítják másra, ám annak politikai hasznát learatják.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.