3p

A HP márkanév hallatán mindenkinek a minőségi nyomtatás juthat az eszébe, és nem hiába, mivel hosszú élettartamának és strapabíró voltának köszönhetően akár még most is használhatod közel 10 éves modelljeit. Amennyiben a retrónak számító 1010 HP LaserJet nyomtató még mindig hű társad, és az irodai eszközön megspórolt pénzt nem a tonerre szeretnéd költeni, akkor bátran nézz szét az utángyártott tonerek piacán, mivel ma már számos megbízható márkával találkozhatsz, amelyek termékei nem csak gazdaságos, de kifejezetten szép nyomtatási képpel rendelkeznek. 

A Zafir Premium által forgalmazott utángyártott toner olcsóvá teszi a nyomtatást, mégsem kell csalódnod színvilágában. Sokan tartanak az utángyártott termékektől, azonban ha egyetlen esélyt adsz, akkor a Zafir Premium márka legyen az, amelyet kipróbálsz és amely első használat után elnyeri bizalmadat. 

HP LaserJet: a megbízhatóság jelképe

A HP LaserJet nyomtató még számos irodában megtalálható, mivel kifejezetten strapabíró készülékről van szó. Szinte elnyűhetetlen, így sokan nem érezték szükségét annak, hogy lecseréljék, mivel több mint 10 éves készülékek is hibátlanul működnek. Sajnos a készülékek azért kerülhetnek lomtalanításkor kidobásra, mivel ma már nem gyártanak ehhez a típushoz megfelelő patront és tonert. 

Azonban érdemes az interneten utánanézned, mivel számos cég kínálatában vannak a LaserJet típusoknak megfelelő utángyártott kiegészítők. A nyomtató megjelenése a 2007-es évre tehető, amikor még más volt a nyomtatás, mint ma, azonban az elv nem változott. Ekkor kisebb, egyszerűbb működésű és olcsóbb gépezetek vonzották leginkább az embereket. Mindössze 5,9 kg-os tömeggel és 10 x 37 x 23 cm-es méretekkel a kisebb nyomtatók közé sorolható. Sebességére való tekintettel nem versenyezhet mai társaival a 8 másodperces bemelegedési idejével és a 12 oldal/perces sebességével, napjaink rohanó életmódjába azonban még bőven beleférhet. 

A nyomtató kapacitása

Dokumentumok nyomtatásához kiváló, részletgazdag képeket azonban nem érdemes ezzel a készülékkel nyomtatni, mivel 600 x 600 dpi-os felbontással rendelkezik, ami ma már eléggé idejétmúlt. A HP LaserJet nyomtató még megdolgoztatja az embert, mivel automata kétoldalas nyomtatás nála nem elérhető, kézzel kell fordítani a lapokat abban az esetben, ha spórolni szeretnénk a papírral. Nyomtatás közben sem lépi át a 200 W-ot, így fogyasztása barátságosnak számít. Nyomtatási költsége alacsony abban az esetben, ha nem az eredeti HP tonert vásárolod meg, hanem kipróbálod a minőségi utángyártott termékeket

Amennyiben szeretnéd megtartani régi és bevált nyomtatódat, de mégsem szeretnél nagyobb összegeket költeni a nyomtatásra, akkor keresd fel a Patron és Toner weboldalát, ahol megvásárolhatod a prémium minőségű utángyártott tonert, amelyben biztosan nem fogsz csalódni. Abban az esetben, ha mégis elégedetlen lennél, a cég tízszeres garanciájának köszönhetően sem kell aggódnod.
 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!