<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Azután, hogy Németország fellépett a Russia Today németországi változata ellen, és betiltatta, itt a válasz.

Oroszország leállítja a területén a Deutsche Welle adásának műholdas és egyéb sugárzását, válaszul a német nyelvű, orosz állami RT DE tévécsatorna németországi betiltására - közölte az orosz külügyminisztérium. Moszkva bezárja a DW oroszországi tudósítói irodáját, alkalmazottjainak akkreditációját pedig visszavonja. (A Deutsche Welle egy angol nyelvű német adó.)  

 Képünk illusztráció. (Forrás: Pixabay) Képünk illusztráció. (Forrás: Pixabay)

A válaszlépések közé tartozik mindazoknak a német állami és társadalmi szervezeteknek a lajstromba vétele, amelyeknek szerepük volt az RT DE betiltásában, vagy nyomást gyakoroltak az orosz médiaszolgáltatóra.

(MTI)

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.