<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Meddig tart még a háború, és mi vár Magyarországra? Jól helyezkedik a kormány? Meddig bírja anyagilag Oroszország? Hogyan és miből lehet majd újjáépíteni Ukrajnát?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Káncz Csabával - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2022. december 15. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Javaslatokat tettek le a kormány asztalára, hogyan lehetne segíteni a vállalkozásokat.

Parragh László a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke szerint az elszálló energiaárak miatt a legnagyobb bajban a legkisebb vállalkozások, vállalkozók vannak, számuk 800 ezerre tehető. Épp ezért tettek javaslatokat a kormány számára - mondta az ATV-nek.

Ezek között szerepel, hogy ne lehessen leszerelni a mérőórát, ha ideiglenesen szünetel a szolgáltatás, meg kellene akadályozni az erőfölénnyel való visszaélést (vagyis ha valaki gázt akar vásárolni, akkor közlik vele, hogy nincs, nem adnak ajánlatot, vagy ha adnak, akkor olyan feltételekkel, amit nem lehet teljesíteni). bben az esetben azt javasolják, hogy vissza kell térni a 2021. október 1-jei állapothoz, azaz azt kell mondani, hogy az energiaellátási szerződés - az árat kivéve - nem támaszthat rosszabb feltételeket, mint akkor.

Parragh László igazat adott azoknak a hangoknak, amelyek szerint egy esetleges vasárnapi boltzár jó spórolási lehetőség lenne, mint mondta, ennek megvan a kultúrája. Szerinte néha egy vásárlás nálunk családi programmá alakul át, ami nem feltétlenül szerencsés. Utalt arra, hogy már látszik, hogy rövidülnek a nyitvatartások, hogy a világítással spóroljanak.

 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.