1p

Ront vagy javít Magyarország megítélésén a soros EU-elnökség?
Milyen újabb öt év elé néz Karácsony Gergely?
Mi lesz a liberalizmussal Magyarországon?
Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Horn Gáborral!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Republikon Alapítvány kuratóriumának elnökétől!

2024. július 24. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke a Hír TV vendége volt.

A Hír TV kedd esti műsorának volt vendége Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, akit egyebek mellett a kamarai hozzájárulásról is kérdeztek. Szerinte amikor erről a pénzről vitatkoznak (ami hivatalosan nem tagdíjnak minősül, még akkor sem, ha kötelező befizetni), arra érdemes gondolni, hogy az iparűzési adó az elmúlt években a felére csökkent, a munkába autózást jobban támogatják, vagy a Széchenyi-kártyában is vannak lehetőségeik a vállalkozóknak.

„Én azt gondolom, hogy ezek olyan hangok, amikkel igazából nem érdemes foglalkoznunk" - válaszolta ezt arra a kérdésre, mit gondol azokról, akik szerint el kellene törölni az ötezer forintos kamarai hozzájárulást.

Hozzátette: „van néhány gyenge képességű politikus a parlamenti patkóban, aki nem érti azt, hogy mit jelent az, hogy gazdaságszervezés. Segítünk nekik megtanulni.”

(via HVG)

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!