<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Vlagyimir Putyin orosz elnök szerdán rendelte el, hogy a Gazprom gázipari vállalat novemberben növelje meg szállításait az európai földalatti gáztárolóiba. Putyin bejelentésére mára beszakadt az európai gázár.

Vlagyimir Putyin orosz elnök szerdán rendelte el, hogy a Gazprom gázipari vállalat novemberben növelje meg szállításait az európai földalatti gáztárolóiba. Ez azután történt, hogy az Európai Bizottság a múlt heti EU-csúcs alapján bejelentette: versenypiaci kérdőívet küldött ki a legnagyobb gázpiaci szereplőknek esetleges piacmanipulációs magatartásuk vizsgálata céljából. Putyin bejelentésére mára beszakadt az európai gázár.

Putyin bejelentése nyomán nagyot zuhant Európábn a gázár. Fotó: DepositphotosPutyin bejelentése nyomán nagyot zuhant Európábn a gázár. Fotó: Depositphotos

Putyin korábban arra utasította Alekszej Miller Gazprom-elnököt, hogy miután a vállalat november 7-ig vagy 8-ig befejezi a gáz szivattyúzását az orosz földalatti tárolókba, kezdje meg a tervezett munkálatokat a saját európai - ausztriai és németországi - földalatti tárolóiba irányuló gázmennyiség növelésére. 

Ma reggelre Putyin bejelentésének nyomán a külföldi sajtó szerint már mintegy 13 százalékos gázárcsökkenés tapasztalható a holland gáztőzsdén.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.