<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Mi lesz, ha nyer az ellenzék? Megfékezhető az infláció?
Mekkora lesz a következő kormány mozgástere?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Király Júliával, az MNB korábbi alelnökével, Márki-Zay Péter tanácsadójával - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2021. december 16. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Évente öten kaphatják meg az Aktív Magyarországért díjat, amelyet csak Rogán Antal, a miniszterelnök kabinetfőnöke adományozhat oda.

Kizárólag Orbán Viktor kabinetfőnöke, Rogán Antal adományozhatja oda az Aktív Magyarországért díjat, amelyet az aktív életmód és kikapcsolódás területén végzett példamutató és kiemelkedő tevékenység elismeréseként ítélhetnek oda – derült ki a legfrissebb Magyar Közlönyből. 

Évi egy alkalommal évi öt milliót nyújthat át. Fotó: MTIÉvi egy alkalommal évi öt milliót nyújthat át. Fotó: MTI

 

hirdetés

A díjat a miniszter az aktív Magyarországért felelős kormánybiztos, vagyis Révész Máriusz kezdeményezésére adományozza és egy évben öten kaphatják meg.

Azt is kikötötték a rendeletben, hogy ugyanaz a személy vagy szervezet 5 éven belül csak egyszer kaphatja meg az elismerést.

A nyertes egy emlékplakettet és az adományozást igazoló oklevelet kap, illetve 1 millió forint összegű pénzjutalmat vehet át.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.