1p

Ront vagy javít Magyarország megítélésén a soros EU-elnökség?
Milyen újabb öt év elé néz Karácsony Gergely?
Mi lesz a liberalizmussal Magyarországon?
Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Horn Gáborral!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Republikon Alapítvány kuratóriumának elnökétől!

2024. július 24. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Nemcsak a miniszterelnök, hanem Varga Judit volt igazságügyi miniszter exférje is hangolt a szombaton 15 órakor kezdődő évértékelőre. 

Ismét posztolt Facebook-oldalán Magyar Péter. Varga Judit volt igazságügyi miniszter Novák Katalin lemondása után aktivizálódott exférje Orbán Viktor szombaton 15 órakor kezdődő évértékelője előtt az alábbiakat írta az oldalára:

"Tisztelt Miniszterelnök Úr!

Sokak nevében megköszönném, ha a mai évértékelő beszédében kitérne arra a kérdésre is, hogy Ön szerint hivatalban maradhat-e egy olyan kormány, amelynek egyik tagja olyan, súlyos korrupciós bűncselekményben érintett, amiről a kormánynak is tudomása van.

Mit kíván a magyar nemzet?

Felelős minisztériumot Buda-Pesten.

Hajrá, Magyarország, hajrá, magyarok!"

Bár nem nevesítette, mivel korábban szokatlanul nyílt támadást intézett Rogán Antal propagandaminiszter ellen, követelve a távozását, a legnagyobb esélyt annak adjuk, hogy Magyar Péter rá utalt.

 

 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!