<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Ha ezzel megvannak, akkor onnantól fogva ami közpénz abba bemegy, nem lesz közpénz többé.

Törvényjavaslatot nyújtott be kedd éjjel Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, mellyel az egyetemekhez hasonlóan vagyonkezelővé alakítanák át a Schmidt Márai-féle Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásért Közalapítványt, írja a 444.

A törvényjavaslat elfogadása után a következő lépés az új alapítvány állami vagyonhoz való juttatása lesz, ami onnanól kezdve nem számít majd közpénznek.

Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásért Közalapítványhoz tartozik a Terror Háza mellett a XX. Század Intézet, a XXI. Század Intézet, a Habsburg Történeti Intézet, a Kommunizmuskutató Intézet és a Kertész Imre Intézet.

(444)

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.