<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p
A tartalomból: NER-nek való vidék – Viszlát, hungarocell kajásdoboz! – Mi lesz az eladósodottakkal a moratórium után? – Hatalmas pénzbumerángot dobott el a magyar űrprogram


			
		
mfor.hu

A kormányzati szervek és az egyházak közötti kapcsolatért felelős miniszteri biztos nem töltötte ki a kinevezésének a felét sem.

A péntek este megjelent Hivatalos Értesítőből derül ki: a miniszterelnök általános helyettese, Semjén Zsolt nemzetpolitikáért, egyházügyekért és nemzetiségekért felelős tárca nélküli miniszter dr. Németh Emma miniszteri biztosi kinevezését 2021. június 30-ai hatállyal visszavonja.

Semjén Zsolt dr. Németh Emmát 2020. augusztus 1. napjától 2022. július 31. napjáig nevezte ki miniszteri biztossá, feladata az volt, hogy TNM (tárca nélküli miniszteri) utasításban meghatározott, az egyházi intézményekre vonatkozó szabályozás, valamint azok állami támogatásával kapcsolatos kérdések tekintetében a kormányzati szervek és az egyházak közötti kapcsolatok koordinációjára. 

A kétévesre tervezett megbízatásból ezek szerint egy teljes évet sem töltött ki dr. Németh Emma, még a félidő előtt visszahívta Semjén Zsolt.

Archív fotó: a Báró Gelsey Vilmos-díjjal kitüntetett Németh Emma szociális testvér, szerzetes a keresztény nevelés ügyéért elkötelezett, kiemelkedő munkát végző pedagógusok vagy oktatási intézményekben dolgozó gazdasági szakemberek elismerésére alapított kitüntetés átadásán Szegeden, a Gál Ferenc Főiskolán 2015. december 8-án. MTI Fotó: Kelemen Zoltán GergelyArchív fotó: a Báró Gelsey Vilmos-díjjal kitüntetett Németh Emma szociális testvér, szerzetes a keresztény nevelés ügyéért elkötelezett, kiemelkedő munkát végző pedagógusok vagy oktatási intézményekben dolgozó gazdasági szakemberek elismerésére alapított kitüntetés átadásán Szegeden, a Gál Ferenc Főiskolán 2015. december 8-án. MTI Fotó: Kelemen Zoltán Gergely

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink naponta 3-5 unikális, máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá az első hónapban 390 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.