1p

Az ügyészség utasítására a bíróság újra nyomoz a miniszterelnök márciusi olaszországi magánútja miatt.

Újra nyomoznia kell az ügyészségnek Orbán Viktor olaszországi magánútja miatt, amire márciusban a honvédség repülője vitte el. Hadházy Ákos feljelentését az ügyészség elutasította, ezért a bíróságtól felülvizsgálatot kért, amely új nyomozást rendelt el. 

"Az ügyészségnek már papírja van arról, hogy a miniszterelnököt védve slendriánul végezte a munkáját" - posztolta ki Facebook-oldalára az ellenzéki politikus. "A bíróság pl. nagyon hiányolta, hogy az ügyészség miért nem járt utána, hogy mennyivel lett volna olcsóbb Pestről menetrend szerinti repülővel kiutazni, mint ezer km-es kerülőre utasítani a honvédségi Airbus-t. Persze az ügyészségnek sok eszköze van a nyomozás szabotálására, pl. évekig tologathatja az aktákat, aztán a végén bemondja, hogy nem tudja, mennyi lett volna menetrend szerint a jegy, vagy nem tudja, ki döntött a gépeltérítésről."

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!