3p

Megroggyanhat a Fidesz a Novák-botránytól? Kitört a belharc a pártban?
Mi lesz az uniós pénzekkel és a magyar gazdasággal?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Lengyel Lászlóval -
vegyen részt és kérdezzen Ön is a Pénzügykutató Zrt. vezetőjétől!

2024. február 28. 15:30

A részvétel ingyenes,
regisztráljon itt!

Amikor beköszönt a nyár, a legkézenfekvőbb megoldásnak tűnhet, ha felkap magára egy rövidnadrágot, azonban előfordulhat, hogy nem rajong kifejezetten a sortokért. Ilyenkor felmerül a kérdés, hogy akkor mégis mit viselhetünk? Szerencsére rengeteg más alternatíva áll rendelkezésére, most néhány ötlettel gazdagodhat e kapcsán, ebben a cikkben.

Megtévesztő szoknyanadrág

Mindenki ismeri azon ruhadarabot, amely tökéletes átmenetet képez szoknya és nadrág között. A szoknyanadrág tinikorunk egyik nagy kedvence, kitűnő választás lehet azoknak, akik a szimpla sortokban nem érzik jól magukat, de szívesen felvennének egy rövidebb darabot. Óriási előnye, hogy szemből szoknyának tűnik, elegáns és mégcsak feszengenie sem kell, amikor fúj a szél. Ráadásul egy magassarkúval is feldobható ez a szett.

A könnyed, lenge szoknya

A szellőző anyagú maxi szoknyák éppen olyan lenge hatást eredményeznek, mintha mini szoknyát viselnénk. Egy percig se gondolja, hogy ebben melege lesz! Ha olyan típust választ, amely kellően lenge, akkor a problémát már orvosolta is. Legnagyobb előnye ennek a fazonnak, hogy egyszerre lehet elegáns vagy hétköznapi is. Például egy sportcipővel és egy pólóval viselve egy egész napos kirándulás során is tökéletesen mutat.

Kimonóval a minit?

Attól, hogy valaki szégyenlős, még nem kötelező csak hosszú darabokat hordania. Próbálja ki, hogy egy sorthoz egy hosszított kimonót társít, ami sejtelmesebbé teszi a megjelenését! Tökéletesen takar, ugyanakkor légáteresztő és trendi is. 

A további divatipari újdonságok követésében nagy segítséget nyújtanak a JOY naprakész divatbejegyzései, amelyek valósággal megújulásra késztetik majd Önt is!

Hétköznapi jumpsuit

A jumpsuit néhány éve tért vissza a vörösszőnyeg-trendeknek köszönhetően. A hétköznapi viseletekhez választhat virágmintás vagy gyümölcsös darabokat, amelyek nyáriasak, míg az egyszínű, bézs vagy fekete jumpsuitok inkább hétköznapiasan elegánsak. A lényeg, hogy ne testhez simuló fazont válasszon, hanem olyat, ami a lábaknál lengébb!

Divat a széles szárú nadrág

Aki a munkahelyen sem szeretne megsülni, annak egy széles szárú nadrág kiváló választás lesz, hiszen ezt nemcsak a munkába, de akár még egy randira is felvehetik. Egy csinos toppal, balerinacipővel romantikus, nőies stílust képviselhet.

Könnyű és elegáns vászonnadrág

Ez a darab természetes lenszálakból készül, így rendkívül kényelmes viselni, ráadásul a szellőzése is hibátlan. A nyári hőségben egyáltalán nem kell attól tartania, hogy beleizzad. Arra azonban ügyeljen, hogy érdemes egy kicsit elegánsabb változatot néznie, ami a derekánál kicsit bővebb, mert ezt a munkahelyre is felveheti. Egy csinos övvel és egy fekete magassarkú szandállal telitalálat! 
 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!