TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
2018. augusztus 16. 07:29
mfor.hu

Éjszaka azonban feloldották a zárlatot.

Tegnap átmenetileg leállt a forgalom a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 2B terminálján, mivel egy izotópot tartalmazó csomaghoz kellett riasztani a katasztrófavédelmet. A csomagot a hírek szerint legálisan adták fel, de az izotópot tartalmazó konténer felmelegését tapasztalták a repülőtéri dolgozók, ezért riasztották a hatóságokat.

A budapesti reptér A budapesti reptér

A szállítmányt egy magyar cég, az Izotóp Intézet Kft. rendelte meg, munkatársuk az MTI-nek elmondta, hogy álláspontjuk szerint semmi rendkívüli nem történt, hasadó anyagok szállítása során előfordul ilyen jellegű hőmérséklet-emelkedés.

Miután a hatóságok megállapították, hogy nem történt sugárszennyezés a repülőtéren, tegnap éjjel visszaállt a normális forgalom. A Budapest Airport a közösségi oldalán is közzétette az erről szóló nyilatkozatot.

Legutóbb június elején kellett stoppot elrendelni a repülőtéren, akkor az egyik kifutópálya megsérülése akadályozta a forgalmat.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.