2018. augusztus 16. 07:29
mfor.hu

Éjszaka azonban feloldották a zárlatot.

Tegnap átmenetileg leállt a forgalom a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 2B terminálján, mivel egy izotópot tartalmazó csomaghoz kellett riasztani a katasztrófavédelmet. A csomagot a hírek szerint legálisan adták fel, de az izotópot tartalmazó konténer felmelegését tapasztalták a repülőtéri dolgozók, ezért riasztották a hatóságokat.

A budapesti reptér A budapesti reptér

A szállítmányt egy magyar cég, az Izotóp Intézet Kft. rendelte meg, munkatársuk az MTI-nek elmondta, hogy álláspontjuk szerint semmi rendkívüli nem történt, hasadó anyagok szállítása során előfordul ilyen jellegű hőmérséklet-emelkedés.

Miután a hatóságok megállapították, hogy nem történt sugárszennyezés a repülőtéren, tegnap éjjel visszaállt a normális forgalom. A Budapest Airport a közösségi oldalán is közzétette az erről szóló nyilatkozatot.

Legutóbb június elején kellett stoppot elrendelni a repülőtéren, akkor az egyik kifutópálya megsérülése akadályozta a forgalmat.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.