1p

A köztársasági elnök kegyelmi döntése óriási felháborodást okozott. 

Novák Katalin köztársasági elnök kegyelmet adott a bicskei gyermekotthon igazgató-helyettesének, akit kényszerítés kísérlete miatt ítéltek el ugyanabban az ügyben, amelyben az igazgatót a gyermekek ellen elkövetett szexuális zaklatás miatt meszelték el.

Az óriási közfelháborodás után csütörtök délután Orbán Viktor miniszterelnök is reagált az ügyre, bejelentve, hogy alkotmánymódosítást nyújtott be azért, hogy a jövőben ne legyen lehetséges, hogy kiskorú gyerekek sérelmére elkövetett bűncselekmény esetén az elkövető kegyelmet kaphasson.

Ön szerint mit lép Novák Katalin azután, hogy a közvélemény, az ellenzéki pártok, civil szervezetek, most pedig egykori pártjának első embere is elítélte a K. Endrének adott elnöki kegyelmet? Szavazzon!

Ön szerint lemond Novák Katalin a kegyelmi döntés utáni botrány miatt?

Igen, távozni fog
32.3%
Nem mond le, de bocsánatot fog kérni
19.6%
Nem mond le
48.2%

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!