2018. március 1. 14:34

Egy szocialista képviselő lepte meg Lázár Jánost.


Lázár János épphogy belekezdett a szokásos heti tájékoztatójába, amikor megjelent a teremben Harangozó Tamás szocialista képviselő és megszakítva a kormányzattal kapcsolatos beszámolót, két iratot adott át a miniszternek.

Lázárt másodszor hozták kellemetlen helyzetbe (Fotó: MTI) Lázárt másodszor hozták kellemetlen helyzetbe (Fotó: MTI)

Az egyik a kalocsai, a másik a szolnoki közvilágítási program részleteit mutatja be. Harangozó arra kérte a minisztert, hogy a tájékoztatója során tegyen említést arról, hogy ezekben az ügyekben mi volt a szerepe Orbán Viktor miniszterelnöknek, Seszták Miklós fejlesztési miniszternek és személyesen Lázárnak.

A szocialista politikus a választ már nem várta meg, pedig a miniszter arra bíztatta, hogy foglaljon helyet, szívesen válaszol minden kérdésére. Harangozó azonban halaszthatatlan ügyeire hivatkozva mégsem maradt. Azt mondta, a választ majd visszanézi a felvételeken, egyébként pedig a miniszternek a sajtó számára kell megmagyaráznia a történteket.

Ezt követően a tájékoztató visszazökkent a rendes kerékvágásba. Egyébként a legutóbbi alkalommal, két hete is megszakította egy közjáték a Kormányinfót: akkor Daniel Nolan brit tudósító ragadta magához a mikrofont anélkül, hogy Kovács Zoltán kormányzóvivőtől megkapta volna a kérdezés lehetőségét.


3 millió forintból mindent elérhetsz

A céljaidhoz elég lenne 3 millió forint? A legjobb személyi kölcsönökkel felújíthatod a lakásod, lecserélheted az autód, de saját vállalkozásodat is beindíthatod. Használd személyi kölcsön kalkulátorunkat és legyen tiéd a legkedvezőbb hitel a törlesztőrészlet nagysága alapján: a CIB Bank Előrelépő személyi kölcsönének 60 654 forint a havi törlesztőrészlete, a THM pedig 8,17 százalék, de szintén kedvező a Raiffeisen Bank ajánlata: a törlesztőrészlet 60 757 forint, a THM pedig 8,92 százalék. A Cetelem Saját Ritmus kölcsönt 61 767 forintos törlesztőrészlettel és 9,47 százalékos THM-mel érhetjük el. A Budapest Bank Prémium kölcsöne havi 64 152 forintos törlesztőrészlettel és 10,50 százalékos THM-mel lehet a miénk. További ajánlatok, esetleg nagyobb hitelösszeg érdekel? Használd ezt a hitelkalkulátort!