2018. március 1. 14:34

Egy szocialista képviselő lepte meg Lázár Jánost.


Lázár János épphogy belekezdett a szokásos heti tájékoztatójába, amikor megjelent a teremben Harangozó Tamás szocialista képviselő és megszakítva a kormányzattal kapcsolatos beszámolót, két iratot adott át a miniszternek.

Lázárt másodszor hozták kellemetlen helyzetbe (Fotó: MTI) Lázárt másodszor hozták kellemetlen helyzetbe (Fotó: MTI)

Az egyik a kalocsai, a másik a szolnoki közvilágítási program részleteit mutatja be. Harangozó arra kérte a minisztert, hogy a tájékoztatója során tegyen említést arról, hogy ezekben az ügyekben mi volt a szerepe Orbán Viktor miniszterelnöknek, Seszták Miklós fejlesztési miniszternek és személyesen Lázárnak.

A szocialista politikus a választ már nem várta meg, pedig a miniszter arra bíztatta, hogy foglaljon helyet, szívesen válaszol minden kérdésére. Harangozó azonban halaszthatatlan ügyeire hivatkozva mégsem maradt. Azt mondta, a választ majd visszanézi a felvételeken, egyébként pedig a miniszternek a sajtó számára kell megmagyaráznia a történteket.

Ezt követően a tájékoztató visszazökkent a rendes kerékvágásba. Egyébként a legutóbbi alkalommal, két hete is megszakította egy közjáték a Kormányinfót: akkor Daniel Nolan brit tudósító ragadta magához a mikrofont anélkül, hogy Kovács Zoltán kormányzóvivőtől megkapta volna a kérdezés lehetőségét.


Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.