1p

Ez az abszurdnak tűnő feltételezés is elhangzott azon a beszélgetésen, amelyet főszerkesztőnk, Csabai Károly folytatott a Trend FM hétfő reggeli műsorában.

A beszélgetést itt lehet meghallgatni:

Három hete sincs annak, hogy egy euróért még 382 forintot kellett adni. Ám egy héttel később már a 390-es szint fölé került a jegyzés, hogy aztán folyamatosan gyengülve a múlt hét végére meg se álljon 398-ig.

Vajon mi állhat a forintzuhanás hátterében? Ha lassan de biztosan két hónapja ismét emelkedő infláció? A kormány által kilátásba helyezett költségvetési megszorítások (pardon: kiigazítások)? Az európai parlamenti/önkormányzati választások eredménye? Esetleg a magyar fociválogatott vártnál gyengébb Eb-rajtja?

Ezekre a kérdésekre adta meg a választ a Trend FM hétfő reggeli adásában lapunk főszerkesztője, Csabai Károly.

(Csabai Károly szerzői oldala itt érhető el.)

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!