2p

Hazai szálláshelyek, vendéglátóegységek, figyelem!

Pályázzanak és nyerjenek díjat az ország legjelentősebb designversenyén -
nevezzenek be a Klasszis TopDesign 2023 megmérettetésre!
Külföldi és hazai szakértőkből álló zsűri, bemutatkozási lehetőség a nagyközönségnek, exkluzív díjátadó gála.

Regisztráljon most!

Vagy sikerült elfoglalni vagy nem. Háborús hírek.

  • Oroszország szombaton cáfolta azt az ukrán állítást, amely szerint visszafoglalta volna a lepusztult keleti Andriivka falut, amely egy lépcsőfok a Bahmut városa felé vezető úton. „Az ellenség nem hagyta fel a Donyecki Népköztársaság Artyomovszk városának elfoglalásának tervét, és folytatta a rohamműveleteket… sikertelenül próbálta kiszorítani az orosz csapatokat Kliscsiivka és Andriivka lakossági központjaiból” – áll az orosz védelmi minisztérium közleményében.

  • Holttestet találtak Ukrajnában egy brit férfi után kutava, akit egy hónapja jelentettek eltűntnek – jelentette a PA Media. A 36 éves, dél-manchesteri Daniel Burke eltűnését augusztus 16-án jelentették családtagjai, akik nem hallottak róla, hogy azt hitték volna, hogy Ukrajnába utazott. A Burke után kutató tiszteket az ukrán hatóságok arról tájékoztatták, hogy holttestet találtak.

  • Észak-Korea képes lehet növelni Oroszország tüzérségi hadianyag-ellátását az ukrajnai háborúban, de ez nem valószínű, hogy nagy változást fog okozni – mondta a legmagasabb rangú amerikai katonatiszt, amikor Norvégiába érkezett a NATO-találkozókra.

  • Lengyelország vasárnaptól megtiltja az Oroszországban nyilvántartásba vett személygépkocsik behajtását - jelentette a PAP lengyel hírügynökség.

  • Ukrajna több támadást tud majd végrehajtani orosz hajók ellen – mondta a Reutersnek egy ukrán miniszter, aki kulcsszerepet játszott az ország dróniparának felépítésében, miután a közelmúltban tengeri rajtaütéseket hajtottak végre.

The Guardian

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!