TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

Czomba Sándorral év végéig szerződött a tárca.

A Pénzügyminisztérium elődje, a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára volt öt éven át - 2010 és 2015 között - Czomba Sándor. A fideszes politikus a legutóbbi választásig tagja volt a kornánypárt parlamenti frakciójának, 2014-ben országos listáról került be az Országgyűlésbe.

Czomba Sándor Czomba Sándor

Az idén tavaszi választások után azonban kiszorult a frakcióból. Azóta nem jött hír felőle, de a neve most felbukkant az egykori foglalkoztatója, a Pénzügyminisztérium szerződéseit bemutató legfrissebb listán.

Czombával tanácsadásra, szakértői tevékenységre kötött megbízási szerződést a tárca. A hat hónapra - június 25 és december 31 közötti időszakra - szóló megállapodás nettó és bruttó összege egyaránt 2 183 330 forint, ami nem mondható horribilisnek, mindenesetre jelzi, hogy a minisztérium gondoskodik egykori vezető beosztású munkatársáról.

A politikus 2015-ben távozott a Nemzetgazdasági Minisztériumból, egy nagyobb kormányátalakítás végrehajtásának részeként. Akkor sajtóhírek szerint szakmai koncepciója "ütközött" a miniszterelnökével, Orbán Viktoréval. Czombával együtt került ki a minisztérium állományából abban az időszakban Glattfelder Béla gazdaságszabályozásért felelős államtitkár, Tállai András pedig akkor kapta meg az adóügyeket államtitkári rangban.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.