2019. szeptember 28. 13:10
mfor.hu

A főpolgármester közleményben reagált a Lánchíd és az alagút felújítására érkezett ajánlatokra, azokat úgy tűnik, nem fogadja el. 

A főpolgármester a túlárazott Lánchíd tendereket ugyanúgy visszadobja, ahogy kétszer is tette azt a 3-as metró infrastruktúra pályázataival. A Lánchíd pedig ugyanúgy megújul, ahogy felújítjuk a 3-as metrót is - olvasható a főváros honlapján megjelent rövid közleményben. 

Mint arról mi is beszámoltunk, a BKK pénteken kezdte meg a beérkezett ajánlatok értékelését. A pályázatok alapján - korábbi értesüléseinknek megfelelően - legalább 35 milliárd forintból jöhetne ki a teljes felújítás. A fővárosnak azonban csak 24 milliárd forintos keret áll erre rendelkezésére, mely jó esetben csak a Lánchíd felújítására lenne elegendő. Ebben az esetben felmerülhet a munka két részre bontásra és az alagút felújításának elhalasztása, vagy a hiányzó összeg kormánytól való megszerzése. Egyelőre azonban Tarlós István az árból szeretne tovább faragni. 

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.