<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Van élet az orosz gázon és olajon túl? Tényleg lehetetlen teljesen elszakadni Moszkvától? Elzárhatja Putyin a gázcsapot?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Holoda Attila energetikai szakértővel - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2022. május 26. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A főpolgármester közleményben reagált a Lánchíd és az alagút felújítására érkezett ajánlatokra, azokat úgy tűnik, nem fogadja el. 

A főpolgármester a túlárazott Lánchíd tendereket ugyanúgy visszadobja, ahogy kétszer is tette azt a 3-as metró infrastruktúra pályázataival. A Lánchíd pedig ugyanúgy megújul, ahogy felújítjuk a 3-as metrót is - olvasható a főváros honlapján megjelent rövid közleményben. 

Mint arról mi is beszámoltunk, a BKK pénteken kezdte meg a beérkezett ajánlatok értékelését. A pályázatok alapján - korábbi értesüléseinknek megfelelően - legalább 35 milliárd forintból jöhetne ki a teljes felújítás. A fővárosnak azonban csak 24 milliárd forintos keret áll erre rendelkezésére, mely jó esetben csak a Lánchíd felújítására lenne elegendő. Ebben az esetben felmerülhet a munka két részre bontásra és az alagút felújításának elhalasztása, vagy a hiányzó összeg kormánytól való megszerzése. Egyelőre azonban Tarlós István az árból szeretne tovább faragni. 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.