2019. szeptember 28. 13:10
mfor.hu

A főpolgármester közleményben reagált a Lánchíd és az alagút felújítására érkezett ajánlatokra, azokat úgy tűnik, nem fogadja el. 

A főpolgármester a túlárazott Lánchíd tendereket ugyanúgy visszadobja, ahogy kétszer is tette azt a 3-as metró infrastruktúra pályázataival. A Lánchíd pedig ugyanúgy megújul, ahogy felújítjuk a 3-as metrót is - olvasható a főváros honlapján megjelent rövid közleményben. 

Mint arról mi is beszámoltunk, a BKK pénteken kezdte meg a beérkezett ajánlatok értékelését. A pályázatok alapján - korábbi értesüléseinknek megfelelően - legalább 35 milliárd forintból jöhetne ki a teljes felújítás. A fővárosnak azonban csak 24 milliárd forintos keret áll erre rendelkezésére, mely jó esetben csak a Lánchíd felújítására lenne elegendő. Ebben az esetben felmerülhet a munka két részre bontásra és az alagút felújításának elhalasztása, vagy a hiányzó összeg kormánytól való megszerzése. Egyelőre azonban Tarlós István az árból szeretne tovább faragni. 

3 millió forintból mindent elérhetsz

A céljaidhoz elég lenne 3 millió forint? A legjobb személyi kölcsönökkel felújíthatod a lakásod, lecserélheted az autód, de saját vállalkozásodat is beindíthatod. Használd személyi kölcsön kalkulátorunkat és legyen tiéd a legkedvezőbb hitel a törlesztőrészlet nagysága alapján: a CIB Bank Előrelépő személyi kölcsönének 60 654 forint a havi törlesztőrészlete, a THM pedig 8,17 százalék, de szintén kedvező a Raiffeisen Bank ajánlata: a törlesztőrészlet 60 757 forint, a THM pedig 8,92 százalék. A Cetelem Saját Ritmus kölcsönt 61 767 forintos törlesztőrészlettel és 9,47 százalékos THM-mel érhetjük el. A Budapest Bank Prémium kölcsöne havi 64 152 forintos törlesztőrészlettel és 10,50 százalékos THM-mel lehet a miénk. További ajánlatok, esetleg nagyobb hitelösszeg érdekel? Használd ezt a hitelkalkulátort!