<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Otthoni munkavégzés. Zoom, chat és videókonferenciák. Mik a tapasztalatok?

Több mint egy hónapja tart a kijárási korlátozás Magyarországon, így hirtelen a munkavállalók jelentős része rákényszerült arra, hogy megtanulja távmunkában elvégezni a feladatait. Önkéntes karanténba vonult így szerkesztőségünk is.

Hogyan éltük meg az elmúlt egy hónapot? Mennyire használható a hirtelen elképesztően népszerűvé váló, ám nagyon komoly biztonsági problémákkal küzdő Zoom? Mennyire működőképes a távmunkás chatelések és videókonferenciák lebonyolítása? Mekkora problémát jelent egy rosszul megfogalmazott mondat, vagy a személyes jelenlét hiánya? 

A teljes cikket elolvashatja a Piac & Profit legújabb számában itt
 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.