2020. május 10. 13:30
mfor.hu

Otthoni munkavégzés. Zoom, chat és videókonferenciák. Mik a tapasztalatok?

Több mint egy hónapja tart a kijárási korlátozás Magyarországon, így hirtelen a munkavállalók jelentős része rákényszerült arra, hogy megtanulja távmunkában elvégezni a feladatait. Önkéntes karanténba vonult így szerkesztőségünk is.

Hogyan éltük meg az elmúlt egy hónapot? Mennyire használható a hirtelen elképesztően népszerűvé váló, ám nagyon komoly biztonsági problémákkal küzdő Zoom? Mennyire működőképes a távmunkás chatelések és videókonferenciák lebonyolítása? Mekkora problémát jelent egy rosszul megfogalmazott mondat, vagy a személyes jelenlét hiánya? 

A teljes cikket elolvashatja a Piac & Profit legújabb számában itt
 

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.