1p

„E” mint energia konferencia - fókuszban a megújulóenergia-politika érvényesülése, az energia tárolási lehetőségei, a gáz- és árampiac helyzete, a zöld átmenet finanszírozása, az elektromobilitás jövőképe.

Bankvezérek, neves energiapiaci szakértők, egyetemi tanárok és kutatók a jelen kihívásairól: hallgassa meg Ön is élőben!

2024. május 16. Budapest

Részletek és jelentkezés

Az Építési és Közlekedési Minisztérium (ÉKM) nem tett le arról, hogy megvonja a zöldrendszámot és annak minden kedvezményét a plug-in hibrid autóktól.

Társadalmi elvárás, hogy szigorítsunk a zöldrendszámok szabályain - írta a Lázár János által irányított ÉKM a Pénzcentrum megkeresésére, miszerint tényleg megvonják-e a zöldrendszámot és annak minden kedvezményét a plug-in hibrid autóktól.

A lap beszámolója szerint a módosítás körülbelül 38 ezer autóst érintene, akiknek így az ingyenparkolásról és az adókedvezményekről is le kéne mondaniuk.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!