2019. február 27. 09:09
mfor.hu

Egy lépéssel közelebb került a tavaly átadott két magyar stadion a nagy sikerhez, hiszen a 27 jelölt arénából tovább jutott a top 10-be mindkét létesítmény.

Február közepén két magyar stadiont is jelöltek az Év Stadionjának: a Videoton székesfehérvári stadionja, a MOL Aréna Sóstó és a Diósgyőr stadionja is bekerült a 27 jelölt közé. Összesen 11 országból voltak jelöltek, a legtöbb projekt (7 illetve 6) Oroszországból és Törökországból került ki.

A világ élvonalában a magyar stadionépítők, az oroszokkal és a törökökkel A világ élvonalában a magyar stadionépítők, az oroszokkal és a törökökkel

Mostanra a zsűri szűkítette a listát, melynek eredményeként

mindkét magyar stadion bekerült a 10 legjobb létesítmény közé.

A szavazást szervező StadiumDB.com közleménye szerint az idei szavazásnál a legnagyobb meglepetés Magyarország jelentette. Az Év Stadionja díj történetében ugyanis ez az első alkalom, hogy 15 ezer férőhelyesnél kisebb stadiont juttatott a zsűri a döntőbe. A székesfehérvári stadion 14 200, a diósgyőri pedig 14 655 nézőt tud befogadni.

Alfabetikus sorrendben ezek a stadionok jutottak a top 10-be:

  • Bursa Büyükşehir Stadyumu / Bursa, Turkey
  • DVTK Stadion / Miskolc, Hungary
  • MOL Arena Sóstó / Székesfehérvár, Hungary
  • Mordovia Arena / Saransk, Russia
  • Optus Stadium / Perth, Australia
  • Rostov Arena / Rostov-on-Don, Russia
  • Samara Arena / Samara, Russia
  • Suzhou OSC Stadium / Suzhou, China
  • Volgograd Arena / Volgograd, Russia
  • Zaozhuang Stadium / Zaozhuang, China.

A nyertest március 7-én fogják kihirdetni.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.