<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Meddig tart még a háború, és mi vár Magyarországra? Jól helyezkedik a kormány? Meddig bírja anyagilag Oroszország? Hogyan és miből lehet majd újjáépíteni Ukrajnát?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Káncz Csabával - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2022. december 15. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Az amerikai légügyi hatóság még inkább kiterjesztette azt a területet, ahová nem engedélyezi civil gépeinek belépését.

A FAA által nemrég kiadott utasítás szerint az amerikai légitársaságok nem repülhetnek Ukrajna, Fehéroroszország, és Oroszország nyugati része felett – írja az AP.

Ez egyébként nem előzmény nélküli, hiszen az ukrán hatóságok már korábban leállították a polgári légiközlekedést az ország felett, arra hivatkozva, hogy a Donyec-medencében zajló fegyveres konfliktus miatt az orság légtere nem biztonságos.

Folyamatosan frissülő hírfolyamunk a témában:

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.