2019. október 13. 20:58
mfor.hu

A valasztas.hu az átmeneti túlterhelés miatt pár percre leállt, akadozott a szolgáltatás.

Úgy tűnik, nem sikerült teljes mértékben felkészíteni a szervereket az elsöprő érdeklődésre: a Nemzeti Választási Iroda honlapja, a valasztas.hu az imént - ma már nem először - az alábbi képpel fogadta a látogatókat:

Néhány perc kiesés után az első részeredményekkel tért vissza az oldal. Közben a televíziós közvetítésekben is említették, hogy vannak gondok az adatok folytonosságával: az ATV közvetlenül a szerverekről - tehát nem a weboldalról - kapja az adatokat, fél 9 után a műsorvezetők mégis arról beszéltek, hogy fals számok is kerülnek az adatfolyamba. Néhány perc után aztán ők is arról számoltak be: újra érkeznek adatok az NVI-től.

Emlékezetes: a 2018 áprilisában tartott országgyűlési választások idején is gyakran akadozott a szolgáltatás, a választás.hu elérhetetlenné vált. Pálffy Ilona NVI-elnök akkor azt mondta: ez nem jelenti azt, hogy a rendszer is összeomlott volna, csak kívülről nem volt elérhető az oldal.

Frissítés 21:11: ismét nem működik rendesen a választás.hu, a weblap vagy nem tölt be, vagy szét van esve a tartalma.

3 millió forintból mindent elérhetsz

A céljaidhoz elég lenne 3 millió forint? A legjobb személyi kölcsönökkel felújíthatod a lakásod, lecserélheted az autód, de saját vállalkozásodat is beindíthatod. Használd személyi kölcsön kalkulátorunkat és legyen tiéd a legkedvezőbb hitel a törlesztőrészlet nagysága alapján: a CIB Bank Előrelépő személyi kölcsönének 60 654 forint a havi törlesztőrészlete, a THM pedig 8,17 százalék, de szintén kedvező a Raiffeisen Bank ajánlata: a törlesztőrészlet 60 757 forint, a THM pedig 8,92 százalék. A Cetelem Saját Ritmus kölcsönt 61 767 forintos törlesztőrészlettel és 9,47 százalékos THM-mel érhetjük el. A Budapest Bank Prémium kölcsöne havi 64 152 forintos törlesztőrészlettel és 10,50 százalékos THM-mel lehet a miénk. További ajánlatok, esetleg nagyobb hitelösszeg érdekel? Használd ezt a hitelkalkulátort!