<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Hazai szálláshelyek, vendéglátóegységek, figyelem!

Pályázzanak és nyerjenek díjat az ország legjelentősebb designversenyén - nevezzenek be a Klasszis TopDesign 2022 megmérettetésre!
Külföldi és hazai szakértőkből álló zsűri, bemutatkozási lehetőség a nagyközönségnek, exkluzív díjátadó gála.

Regisztráljon most!

A rendőrség keretein belül működő új határvédelmi testületet szeretne látni, Pintér Sándortól kérte az intézkedést. 

A hétfői parlamenti ülésen Orbán Viktor Toroczkai Lászlónak, a Mi Hazánk frakcióvezetőjének felszólalására reagálva jelentette be, hogy Pintér Sándort arra kérte, állítsanak fel nem rendőrökből és nem katonákból álló, ám a rendőrség keretein belül működő új testületet, amely kizárólag a határvédelemmel foglalkozik.

Új határvédelem lesz. Fotó: FacebookÚj határvédelem lesz. Fotó: Facebook

A miniszterelnök kijelentette, a migráció témájában nagy munka előtt állnak, a határvédelem problémájának megoldására két hónap áll rendelkezésre, tudósított az index

Döntését azzal is indokolta, hogy miközben háború van a szomszédban, a katonák gyakorlatozás helyett a határon teljesítenek szolgálatot, a rendőrök pedig családjaiktól távol szintén a határon dolgoznak, ami tarthatatlan és túzó terhelés. 

 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.