1p

A rendőrség keretein belül működő új határvédelmi testületet szeretne látni, Pintér Sándortól kérte az intézkedést. 

A hétfői parlamenti ülésen Orbán Viktor Toroczkai Lászlónak, a Mi Hazánk frakcióvezetőjének felszólalására reagálva jelentette be, hogy Pintér Sándort arra kérte, állítsanak fel nem rendőrökből és nem katonákból álló, ám a rendőrség keretein belül működő új testületet, amely kizárólag a határvédelemmel foglalkozik.

Új határvédelem lesz. Fotó: Facebook
Új határvédelem lesz. Fotó: Facebook

A miniszterelnök kijelentette, a migráció témájában nagy munka előtt állnak, a határvédelem problémájának megoldására két hónap áll rendelkezésre, tudósított az index

Döntését azzal is indokolta, hogy miközben háború van a szomszédban, a katonák gyakorlatozás helyett a határon teljesítenek szolgálatot, a rendőrök pedig családjaiktól távol szintén a határon dolgoznak, ami tarthatatlan és túzó terhelés. 

 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!