<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Van kiút az építőipari és az energiaválságból?

Klasszis Klub Live Lázár Jánossal, ifj. Chikán Attilával és más neves szakértőkkel - személyesen és online!

2023. június 14.

Jelentkezzen most!

Hadházy Ákos ellenzéki képviselő szerint, ismét becsapják az embereket, hiszen a várban nem felújítják József nádor eredeti palotáját, hanem egy teljesen új épületet húznak fel. A politikus a Facebookon írt erről.

NEM FELÚJÍTÁSRÓL van szó, hanem VADONATÚJ hatalmas palota épül. József nádor eredeti palotáját ugyanis a hatvanas években teljesen elbontották, a helyén a korábbi, középkori vár romjai voltak eddig láthatóak. Hogy ez mennyibe kerül, arról hallgat a propaganda, de mélyen hallgat a kormány is, írja Facebook posztjában Hadházy Ákos.

Az ellenzéki politikus szerint azon túl, hogy a mostani nehéz gazdasági helyzetben aligha van szüksége az országnak egy ilyen beruházásra, a kormány a beruházás nyomait is „eltüntette”. Mint írja: „ nem találtam a nyomát egy rongyos közbeszerzésnek sem (valószínűleg valamilyen keretszerződésbe bújtatták el, mint ahogyan mostanában szokták).”