1p

Figyelem! Jelentősen módosulnak a cégekre vonatkozó ESG-előírások!

Alapjaiban változtathatja meg a cégek – nemcsak a nagyvállalatok, köztük a bankok és biztosítók, hanem a kis- és középvállalkozások (kkv) – működését, hogy a jövőben már olyan auditált (!) nem pénzügyi beszámolókat kell készíteni, ami nemzetközi szabványok alapján gyűjtött ESG-releváns adatokra támaszkodik.

Ne maradjon le, legyen naprakész az egyik legnagyobb horderejű kérdésben!

Jelentkezzen most konferenciánkra! >>

272 magyar halt bele a koronavírusba mára virradóra.

Nem csitul a harmadik hullám, az operatív törzs reggeli adatai szerint az elmúlt 24 órában 9637 új koronavírus-fertőzöttet azonosítottak Magyarországon. Ezzel a járvány kezdete óta összesen 603 347 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma.

Új napi halálozási rekordot hozott az elmúlt 24 óra: 272 többségében idős, krónikus beteg hunyt el. Az előző legrosszabb számot néhány nappal ezelőtt jelentették, az még 252 fő volt. Az elhunytak száma így összesen 19 224 főre emelkedett.

A gyógyultak száma folyamatosan nő, jelenleg 387 570 fő, de az aktív fertőzöttek száma is már 196 553 főre emelkedett.

11 760 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 1467-en vannak lélegeztetőgépen, vagyis most 24-el nőtt a géppel lélegeztetettek száma. Tegnap is ennyivel nőtt a számuk. A kórházban ápoltak száma második napja csökken folyamatosan, ez utoljára február 13-14-én fordult elő.

Folyamatosan zajlik az oltás, már 1 747 519 fő a beoltottak száma, ebből 524 604 fő már a második oltását is megkapta. A magyar lakosság átoltottsága elérte a 17,4%-ot. Az eddig regisztrált 65 év felettiek 69%-a már megkapta az oltást.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!