TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	
mfor.hu

Egészen pontosan 32,9 milliárd forintot hasított ki a Gazdaságvédelmi Alapból, összességében pedig már csaknem 1900 milliárdot.

A Magyar Közlönyben megjelent kormányhatározat szerint az Orbán-kabinet hozzányúlt a Gazdaságvédelmi programok előirányzatához, a Központi Maradványelszámolási Alaphoz és a rendkívüli kormányzati intézkedésekre szolgáló tartalékhoz, valamint fejezetek közötti előirányzat-átcsoportosításokat hajtott végre, összesen 32,9 milliárd forint értékben.

Megint hozzányúltak. Fotó: MTI Megint hozzányúltak. Fotó: MTI

Az alábbi területek kapnak pluszforrást a központi büdzséből:

  • a Belügyminisztérium kormányzati infokommunikációs szolgáltatások dologi kiadásaira 9 milliárdot,
  • az Innovációs és Technológiai Minisztérium az Illegális hulladéklerakás felszámolásának támogatására 9 milliárdot,
  • a Miniszterelnökség Nemzetiségi intézmények támogatásként beruházásra, felújításra, pályázati önrészre 2,6 milliárdot,
  • az Agrárminisztérium Állami erdőgazdasági társaságok szakmai feladatainak támogatására 2 milliárdot,
  • a Nemzeti Közszolgálati Egyetem 1,5 milliárdot,
  • a Vízügyi Igazgatóságok 1,6 milliárdot,
  • a Tisztítsuk meg az Országot! pályázati támogatás 1 milliárdot.

Ezekkel az összegekkel együtt a koronavírus-járvány elleni védekezésre már csaknem 1900 milliárd forintot csoportosított át a Gazdaságvédelmi Alapból a kormány.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.