TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	
mfor.hu

Nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű üggyé nyilvánították a Magyar Építészeti Múzeum és Műemlékvédelmi Dokumentációs Központ végleges elhelyezésére
szolgáló épületegyüttes rekonstrukcióját, a beruházást kiemelten közérdekűvé nyilvánították - derül ki a friss Magyar Közlönyből.

A kormányrendelet szerint a Budapest VII. kerület, Városligeti fasor 9–13. szám alatti ingatlanon megvalósuló, a Magyar Építészeti Múzeum és Műemlékvédelmi Dokumentációs Központ végleges elhelyezésére szolgáló beruházás kiemelten közérdekű, mostantól a Budapest Főváros Kormányhivatalát vezető kormánymegbízott (azaz Sára Botond) hatáskörébe tartozik.

Erről a projektről eddig kevés szó esett a közbeszédben; 2017-ben döntöttek úgy egy kormányhatározatban, hogy az egykori BM kórház épületeibe költöztetik a Magyar Művészeti Akadémia által fenntartott Magyar Építészeti Múzeumot, és kibővítik a Műemlékvédelmi Dokumentációs Központtal.

A BM kórház épülete - Kép forrása: mierzsebetvarosunk.blog.hu A BM kórház épülete - Kép forrása: mierzsebetvarosunk.blog.hu

Egy hónappal ezelőtt az új Közlekedési Múzeumot nyilvánították nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű beruházásnak.

Kiemelt kép forrása: mierzsebetvarosunk.blog.hu

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.