1p

 A korábbi szocialista politikus egyeztetett több ellenzéki párttal is, de egyikkel sem találta meg a közös hangot.

Hosszas mérlegelés és egyeztetés után azt a döntést hoztam, hogy tíz év - sokak visszajelzése alapján valóban sikeres - európai parlamenti szolgálat után jövőre befejezem brüsszeli pályafutásom ezen szakaszát - jelentette be Ujhelyi István független Európai Parlamenti (EP) képviselő. A bejelentés szerint a politikus nem indul 2024-ben az Európai Parlamenti választásokon. 

A politikus elmondta, számára nem kérdés, hogy aktív részese akar és fog is maradni a magyar közéletnek, támogatni fogja a demokratikus ellenzék erőit a mielőbbi rendszerváltás érdekében.

Ha erre az Európai Parlamentben szándékom és vállalásaim ellenére már nem lesz lehetőségem, akkor más pályán. Brüsszeli feladataimat és kötelezettségeimet természetesen a jövő évi választásokig - ahogyan eddig, úgy ezután is - a tőlem megszokott lendülettel, kérlelhetetlenséggel és hitelességgel fogom ellátni. Fél szemmel közben most már arra is figyelek, hogy milyen civil munkát vállalok a jövőben

- fogalmazott Ujhelyi István.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!