<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
3p

Vasárnap az ötödik Laver Kupán, Londonban, a Team World nagyon izgalmas, kiélezett küzdelemben győzött a Team Europe ellen. Budapesten ezen a napon rendezték meg negyvenhetedik alkalommal a Tisztelt Ász! tenisztornát, amelyen a résztvevők a borús időben is felhőtlen örömmel teniszezték végig a napot, dacolva a szemerkélő esővel.

Ezen a hétvégén rendezték meg a férfi tenisz Laver Kupát, Londonban. A tenisznek e világtalálkozóján több különleges esemény történt: itt játszotta utolsó hivatalos mérkőzését Roger Federer, és búcsúzott el könnyek között a profi tenisz-pályafutásától. Mondhatjuk, vele sírt a fél világ.

A Team World vesztett helyzetből fordítva győzte le a Team Europe csapatát, amit joggal ünnepeltek nagy örömmel, hiszen négy év után először vehették át a kupát. Miközben a Team Europe csapatában az elmúlt évtized nagy négyese is helyet kapott Federer, Nadal, Djokovic és Murray személyében, az ellenfél Team World csapatát a 30 éves Sock és Schwartzman mellett a jövő teniszgeneráció tagjai alkották, többek között Auger-Aliassime, De Minaur, Fritz és Tiafoe.

Erről is sok szó esett a jelenlegi és volt parlamenti képviselők és állami vezetők Tisztelt Ász! tenisztornájának résztvevői között.

Forgács István versenyigazgató, a HGS PR Ügynökség ügyvezetője elmondta: hősiesen állták a sarat a párosok a Park Teniszklubban, leküzdve a szitáló eső és az egyre nedvesebb talaj okozta nehézségeket. A felhős időben is jó hangulatú tenisztornán sokan régi ismerősként köszöntötték egymást, miközben új játékosokkal is bővült a mezőny. A teniszben szerzett jártasság alapján kilenc ágon folytak a mérkőzések és hirdettek eredményt.

Az esemény fővédnöke Kövér László, az Országgyűlés elnöke volt.  

A versenyzők között voltak többek között Dankó Béla (FIDESZ MPSz) országgyűlési képviselő, Csampa Zsolt a BM helyettes államtitkára, dr. Gárdos Csaba a Magyar Államkincstár Költségvetési Felügyelet vezetője, Gerlaki Bence a Miniszterelnöki kabinetiroda helyettes-államtitkára és dr. Kovács Árpád a Költségvetési Bizottság elnöke. A volt országgyűlési képviselők közül részt vettek: dr. Baja Ferenc (MSZP), dr. Bohács Zsolt (FIDESZ MPSz), Juhász Ferenc (MSZP), dr. Karl Imre (MSZP), Kőszegi Zoltán (FIDESZ MPSz) jelenleg Dabas polgármestere, Manninger Jenő (FIDESZ MPSz) jelenleg Keszthely polgármestere, dr. Mádi László (FIDESZ MPSz), Márton Attila (FIDESZ MPSz), dr. Molnár Attila (FIDESZ MPSz) jelenleg Komárom polgármestere, Molnár Gyula (MSZP), Puch László (MSZP), Sági István (FIDESZ MPSz), Szabó István (FIDESZ MPSz), dr. Varga István (FIDESZ MPSz), Varga József (FIDESZ MPSz) és Varga Zoltán (MSZP). Az egykori állami vezetők közül ott voltak: dr. Harcsár István volt sportállamtitkár (MSZP) és dr. Kiss Elemér volt kancellária-miniszter (MSZP).

A díjakat Csampa Zsolt a Parlament SE elnöke, Nagyiványi György a Basic Line Kft. ügyvezető igazgatója  és Rácz Róbert az Izsáki Házitészta Kft. kereskedelmi igazgatója adták át.

Az esemény kiemelt támogatói:

  • E.ON Hungária Zrt.
  • MVM Zrt.

Támogatók:

  • Basic Line Kft.
  • Horfer Serleg Kft.
  • Izsáki Házitészta Kft.
  • Porsche Hungária Kft.

Média támogatók:

  • mfor.hu
  • piacesprofit.hu
  • privátbankár.hu

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.