<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Van élet az orosz gázon és olajon túl? Tényleg lehetetlen teljesen elszakadni Moszkvától? Elzárhatja Putyin a gázcsapot?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Holoda Attila energetikai szakértővel - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2022. május 26. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Németországban egy 32 éves nőről derült ki a közelmúltban, hogy az AstraZeneca koronavírus elleni vakcinája által kiváltott agyvérzésben vesztette életét.

Az esetről laptársunk, a Privátbankár.hu számolt be a német Die Welt tényfeltáró cikke nyomán. 

A fiatal nő 2021. március 9-én hunyt el, tizenegy nappal azután, hogy beoltották a brit-svéd gyógyszergyártó Covid-elleni vakcinájával. A Münsteri Egyetemi Klinika Törvényszéki Orvostani Intézetének szakvéleménye szerint a halál okának a jobboldali halántéklebenyben történt jelentős agyvérzés tekinthető, amely a Covid-19 vakcina által előidézett immuntrombocitopéniánál lépett fel.

Agyvérzést kiváltó, AstraZeneca-oltás után fellépő reakció 12 ember halálát okozta Németországban a hivatalos adatok szerint.

(Illusztráció. Depositphotos)(Illusztráció. Depositphotos)

A német Paul Ehrlich Intézet összesen 63 trombózisos esetet jegyzett fel április végéig mintegy ötmillió AstraZeneca-oltás után, azaz valamivel több mint egy eset jut 100 ezer dózisra. Németországban a vakcina használatát a 60 év felettiekre korlátozták.

Igaz, a koronavírusban vagy azzal együtt ennél nagyságrendekkel többen, mintegy 86 ezren hunytak el Németországban.

Eközben a Pfizer Covid elleni vakcinájáról egy német-holland kutatás azt állítja, hogy átprogramozza a velünk született immunválaszokat.

A németországi eset hátteréről, a vakcinával kapcsolatos aggályokról, az esetleges nem ismert mellékhatásokról, valamint a magyarországi helyzetről a Privátbankár.hu cikkében olvashat.       

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.