<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Patakba ömlő habzó vízről érkezett fotó a felcsúti stadion mellől.

Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő osztotta meg Facebook-oldalán azokat a képeket, amelyeket "egy honfitársunk" küldött el neki. A képeken a felcsúti stadion felől érkező csatornából folyik a Váli-patakba igencsak szennyezettnek tűnő víz. Természetesen e képek alapján lehetetlen eldönteni, hogy mi is történt, és hogy megfelelően kezelik-e a szennyezett vizet a Pancho Arénában, de azt nehéz elképzelni, hogy amit látunk, az minden környezetvédelmi előírásnak megfelelő lenne.

 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.