TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
2020. március 13. 21:00
mfor.hu

Az elnök lánya, Ivanka Trump is koronavírusos lehet.

Pénteken, helyi idő szerint a délutáni órákban kihirdette a veszélyhelyzetet az USA-ban Donald Trump, írja a New York Times. A bejelentést nem sokkal az a fejlemény előzte meg, hogy pozitív koronavírus-tesztet produkált egy ausztrál tisztviselő, aki nemrég találkozott az amerikai elnök lányával Ivanka Trumppal.

Az intézkedés értelmében az elnök most a vírus elleni harcban 40 milliárd dollár (a CNN szerint 50 milliárd) felett rendelkezhet.

Az USA-ban 1700 fölé nőtt az azonosított koronavírusos megbetegedések száma, és már 41-en belehaltak a fertőzésbe. Mindezt nagyon sporadikus tesztelés mellett, ami miatt valószínűleg jóval magasabb a fertőzöttek tényleges száma.

(New York Times)

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.