TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	
	


	
	

Az Egészségügyi Világszervezet szerint a következő hónapokban növekedni fog a napi koronavírusos halálesetek száma Európában. Magyarországon szeptemberben már jóval többen vesztették életüket, mint a nyári hónapokban.

A napi koronavírusos halálesetek számának növekedését jósolja októberre és novemberre az Egészségügyi  Világszervezet (WHO), írja laptársunk, a Privátbankár.hu.

Keményebb lesz a helyzet a mostaninál. A halálozási mutatók emelkedését figyelhetjük majd meg

-mondta Hans Kluge, a szervezet európai igazgatója az AFP hírügynökségnek.

Orvosok és ápolók egy koronavírussal fertőzött beteget látnak el Országos Korányi Pulmonológiai Intézetben kialakított izolációs teremben 2020. március 25-én. MTI/Balogh Zoltán Orvosok és ápolók egy koronavírussal fertőzött beteget látnak el Országos Korányi Pulmonológiai Intézetben kialakított izolációs teremben 2020. március 25-én. MTI/Balogh Zoltán

Az elmúlt hónapokban számos európai országban jelentősen növekedett a regisztrált, új koronavírus-fertőzések száma, a halálozások száma azonban eddig a korábbi, relatív alacsony szinten maradt.

Hazánkban a közelmúltban jelentősen nőtt a regisztrált, új fertőzöttek száma, és jelenleg már csaknem 10 ezer aktív fertőzöttről tudnak az egészségügyi hatóságok.

Egyértelműen növekszik a kórházban kezelt koronavírusos betegek száma is: míg szeptember elején 96-an feküdtek kórházban, tegnap már 324-en. Igaz, ez a szám még mindig jelentősen elmarad a tavaszi csúcsértékektől. 

Itthon a vírus eddig 654 halálos áldozatot követelt. Az elmúlt 24 órában nyolcan hunytak el a járvánnyal összefüggésben  – május vége óta nem volt ennyi halálos áldozat egy nap alatt.

Míg júliusban 11-en, augusztusban pedig 19-en vesztették életüket, addig szeptember 1. és 16. között már 38-an  – azaz a napi áldozatok száma Magyarországon már jelentősen növekszik. 

További részletek a Privátbankár.hu cikkében.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.