1p

Nemrég fejezte be telefonbeszélgetését Joe Biden amerikai és Zelenszkij ukrán elnök.

Joe Biden amerikai elnök nemrég Zelenszkij Volodimir ukrán elnökkel beszélgetett, melyről a Fehér Ház közleményt is kiadott, melyről a The Guardin ír:

"Elítéltem az orosz katonai erők provokálatlan és indokolatlan támadását. Tájékoztattam őt azokról a lépésekről, amelyeket a nemzetközi elítélés érdekében teszünk, többek között ma este az Egyesült Nemzetek Biztonsági Tanácsában" - monda Biden.

Telefonon beszéltek. Fotó: Depositphotos
Telefonon beszéltek. Fotó: Depositphotos

Zelenszkij arra kérte Bident, hogy szólítsa fel a világ vezetőit, hogy határozottan lépjenek fel Putyin elnök kirívó agressziója ellen, és álljanak ki Ukrajna népe mellett. Az amerikai elnök holnap találkozik a G7-ek vezetőivel, és az Egyesült Államok, szövetségesei és partnereik súlyos szankciókat foganatosítanak Oroszországgal szemben. 

"Továbbra is támogatást és segítséget nyújtunk Ukrajnának és az ukrán népnek - tette hozzá Biden.”

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!