2017. szeptember 21. 11:39

Egy 747-400-as teherszállítót kínálnak, a kikiáltási ár 20 millió dollár.

Először kerülnek online hatósági árverésre Boeing teherszállító repülőgépek Kínában. Az Alibaba internetes kereskedelmi platform Taobao aukciós portálján november 20-án rendezik meg három Boeing 747-400 típusú teherszállító repülőgép hatósági árverését. A gépek kikiáltási ára 125-235 millió jüan (20 millió dollár).

egy Boeing 747-400-as teherszállító (nem ezt bocsátják árverésre, ez csupán illusztráció)

A szállítógépek a 2004-ben alapított, de jelenleg csődeljárás alatt álló Jade Cargo International, az első külföldi befektetéssel létesült kínai légi teherfuvarozó társaság szolgálatában álltak. A repülőgépekre már hat alkalommal próbáltak "hagyományos" hatósági árverés keretében vevőt találni.

A Taobao aukciós portál hatósági árverési szolgáltatására már kevés kivétellel minden kínai bíróság regisztrálta magát. Az első hatósági árverés egy ingatlan használati jogát értékesítette 2,6 milliárd jüanért, ami egyúttal bevételi rekordot is hozott a hatósági árverések történetében Kínában.

MTI

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek december legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 332 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.