TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Egy 747-400-as teherszállítót kínálnak, a kikiáltási ár 20 millió dollár.

Először kerülnek online hatósági árverésre Boeing teherszállító repülőgépek Kínában. Az Alibaba internetes kereskedelmi platform Taobao aukciós portálján november 20-án rendezik meg három Boeing 747-400 típusú teherszállító repülőgép hatósági árverését. A gépek kikiáltási ára 125-235 millió jüan (20 millió dollár).

egy Boeing 747-400-as teherszállító (nem ezt bocsátják árverésre, ez csupán illusztráció)

A szállítógépek a 2004-ben alapított, de jelenleg csődeljárás alatt álló Jade Cargo International, az első külföldi befektetéssel létesült kínai légi teherfuvarozó társaság szolgálatában álltak. A repülőgépekre már hat alkalommal próbáltak "hagyományos" hatósági árverés keretében vevőt találni.

A Taobao aukciós portál hatósági árverési szolgáltatására már kevés kivétellel minden kínai bíróság regisztrálta magát. Az első hatósági árverés egy ingatlan használati jogát értékesítette 2,6 milliárd jüanért, ami egyúttal bevételi rekordot is hozott a hatósági árverések történetében Kínában.

MTI

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.