<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Mi a béke ára Ukrajnában és ki fizeti meg? Lesz-e hitel Magyarországon?

Találkozzon személyesen neves külpolitikai szakértőkkel és bankvezérekkel!

Klasszis Klub Live - először élőben, személyesen, Budapesten!
Vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. március 23.

Jelentkezzen most!

Szabadtéri medencékkel bővítik a Lővér Fürdőt Sopronban, a szolgáltatásokat pedig különleges élményelemekkel és csúszda komplexummal gazdagítják. A beruházásra nettó 139 millió forintot költenek.

A szerdai alapkőletétel alkalmából Kuslics Balázs, az önkormányzat sajtóreferense az MTI-nek elmondta:a költségek kétharmadát az önkormányzat, fennmaradó részét pedig a Sopron és Környéki Víz- és Csatornamű Zrt. finanszírozza.

Két medence épül, az egyik 90 négyzetméteres, a másik 155 négyzetméteres lesz. A szórakozni vágyó fürdőzők rendelkezésére négy, különböző átmérőjű, hosszúságú és meredekségű csúszdát állítanak fel, amelyek hossza összesen eléri a 90 métert.

A bővítés terveit a ZalaArt Építész Iroda Kft. készítette, a generálkivitelező a budapesti Tempero Építőipari és Uszodatechnikai Zrt.

A beruházás alapkövét Fodor Tamás Sopron polgármestere és Hegedűs László, a Sopron és Környéke Víz- és Csatornamű Zrt. vezérigazgatója helyezte el. A Lővér fürdő fejlesztését jövő év tavaszán, az idegenforgalmi szezon elején adják át.

MTI/Menedzsment Fórum