TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Szabadtéri medencékkel bővítik a Lővér Fürdőt Sopronban, a szolgáltatásokat pedig különleges élményelemekkel és csúszda komplexummal gazdagítják. A beruházásra nettó 139 millió forintot költenek.

A szerdai alapkőletétel alkalmából Kuslics Balázs, az önkormányzat sajtóreferense az MTI-nek elmondta:a költségek kétharmadát az önkormányzat, fennmaradó részét pedig a Sopron és Környéki Víz- és Csatornamű Zrt. finanszírozza.

Két medence épül, az egyik 90 négyzetméteres, a másik 155 négyzetméteres lesz. A szórakozni vágyó fürdőzők rendelkezésére négy, különböző átmérőjű, hosszúságú és meredekségű csúszdát állítanak fel, amelyek hossza összesen eléri a 90 métert.

A bővítés terveit a ZalaArt Építész Iroda Kft. készítette, a generálkivitelező a budapesti Tempero Építőipari és Uszodatechnikai Zrt.

A beruházás alapkövét Fodor Tamás Sopron polgármestere és Hegedűs László, a Sopron és Környéke Víz- és Csatornamű Zrt. vezérigazgatója helyezte el. A Lővér fürdő fejlesztését jövő év tavaszán, az idegenforgalmi szezon elején adják át.

MTI/Menedzsment Fórum

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.