2008. október 29. 17:14

Szabadtéri medencékkel bővítik a Lővér Fürdőt Sopronban, a szolgáltatásokat pedig különleges élményelemekkel és csúszda komplexummal gazdagítják. A beruházásra nettó 139 millió forintot költenek.

A szerdai alapkőletétel alkalmából Kuslics Balázs, az önkormányzat sajtóreferense az MTI-nek elmondta:a költségek kétharmadát az önkormányzat, fennmaradó részét pedig a Sopron és Környéki Víz- és Csatornamű Zrt. finanszírozza.

Két medence épül, az egyik 90 négyzetméteres, a másik 155 négyzetméteres lesz. A szórakozni vágyó fürdőzők rendelkezésére négy, különböző átmérőjű, hosszúságú és meredekségű csúszdát állítanak fel, amelyek hossza összesen eléri a 90 métert.

A bővítés terveit a ZalaArt Építész Iroda Kft. készítette, a generálkivitelező a budapesti Tempero Építőipari és Uszodatechnikai Zrt.

A beruházás alapkövét Fodor Tamás Sopron polgármestere és Hegedűs László, a Sopron és Környéke Víz- és Csatornamű Zrt. vezérigazgatója helyezte el. A Lővér fürdő fejlesztését jövő év tavaszán, az idegenforgalmi szezon elején adják át.

MTI/Menedzsment Fórum

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.