2008. október 29. 17:14

Szabadtéri medencékkel bővítik a Lővér Fürdőt Sopronban, a szolgáltatásokat pedig különleges élményelemekkel és csúszda komplexummal gazdagítják. A beruházásra nettó 139 millió forintot költenek.

A szerdai alapkőletétel alkalmából Kuslics Balázs, az önkormányzat sajtóreferense az MTI-nek elmondta:a költségek kétharmadát az önkormányzat, fennmaradó részét pedig a Sopron és Környéki Víz- és Csatornamű Zrt. finanszírozza.

Két medence épül, az egyik 90 négyzetméteres, a másik 155 négyzetméteres lesz. A szórakozni vágyó fürdőzők rendelkezésére négy, különböző átmérőjű, hosszúságú és meredekségű csúszdát állítanak fel, amelyek hossza összesen eléri a 90 métert.

A bővítés terveit a ZalaArt Építész Iroda Kft. készítette, a generálkivitelező a budapesti Tempero Építőipari és Uszodatechnikai Zrt.

A beruházás alapkövét Fodor Tamás Sopron polgármestere és Hegedűs László, a Sopron és Környéke Víz- és Csatornamű Zrt. vezérigazgatója helyezte el. A Lővér fürdő fejlesztését jövő év tavaszán, az idegenforgalmi szezon elején adják át.

MTI/Menedzsment Fórum

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek december legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 332 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.